Trafikledare

10 november, 2017

TRAFIKLEDARE

 Vår verksamhet växer ständigt och vi söker nu en Trafikledare till vårt kontor i Kalmar. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med tillträdesdatum som kan anpassas efter nuvarande engagemang. Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med bredd och variation i ett expansivt bolag. Vi håller ett högt tempo och utvecklas ständigt.

 ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att boka och förmedla våra maskin- och transporttjänster till våra kunder. Du kommer att vara spindeln i vårt förmedlingsnät och självständigt planera och utföra den dagliga trafikledningen tillsammans med dina övriga kollegor. Det kommer att vara många bollar i luften samtidigt och mycket kontakter med våra kunder och medlemmar. I dina arbetsuppgifter ingår även en del administrativa uppgifter såsom hantering och prissättning av utförda uppdrag.

 UTBILDNING/ERFARENHET

Du har goda kunskaper i Officepaketet och ett allmänt IT-intresse. Erfarenhet från Hogias programvaror är en fördel. Det är en förutsättning att du har ett gediget intresse för den operativa verksamheten.

Vi lägger stor vikt hur du är som person och vi tror att du är stresstålig samt kombinerat med ett bra ordningssinne. Du är en lagspelare som är engagerad och ambitiös samt initiativtagande med god samarbetsförmåga samt utåtriktad.

 

Välkommen att mejla din ansökan till Stefan Widegren, stefan@ostschakt.com, senast den 24 november 2017.

Frågor med anledning av tjänsten besvaras av:

  • Magnus Persson, Produktionschef, mobil: 070-548 03 20
  • Johan Beermann, VD, mobil: 070-649 65 16

Vi utvärderar löpande de ansökningar som kommer in, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

← Alla nyheter