Produktionsledare Vimmerby – Västervik

28 augusti, 2023

Produktionsledare Vimmerby – Västervik Vår verksamhet växer ständigt och nu söker vi en Produktionsledare till vårt nya marknadsområde Vimmerby-Västervik. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med omgående tillträdesdatum. Du erbjuds en kvalificerad och självständig tjänst med bredd och variation i ett expansivt bolag. Vi håller ett högt tempo och utvecklas ständigt. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter […]

Läs mer

Driftkontrakt Vimmerby och Västervik

10 juli, 2023

Vi är stolta och glada över att vi fått fortsatt och utökat förtroende av Svevia gällande driftområdena Vimmerby och Västervik. Avtalen gäller fram till 2027 och där efter 2 optionsår.

Läs mer

Ny vägsträcka Rälla – Ekerum

5 juni, 2023

PEAB vann anbudet för den hårt trafikerade väg 136 mellan Rälla och Ekerum, Öland. Det kommer även att byggas en gångtunnel under vägen. Samtliga maskiner tillhandahålls av oss.

Läs mer

Ny säker påfart i Ålem

29 maj, 2023

Trafikverket har valt ändra påfarten i Ålem ut på E22an, detta p.g.a. den höga olyckstalen. AKEA vann anbudet och valde oss som transport och maskinleverantör.

Läs mer

Ny exploatering MEX-åkaren Nybro

22 maj, 2023

PEAB valde oss som maskinleverantör för utförande av schakt och markarbete av 27 hektar framtida industrimark. En avgörande faktor var den satsningen vi gjorde förra året på kombiterminalen i Nybro, detta gav oss möjligheten att ta emot material vid detta projekt.

Läs mer

Biogasanläggning i Mönsterås

16 januari, 2023

AKEA valde bland annat oss som maskinleverantör till Kalmarsundsregionens största biogasanläggning. Anläggningen beräknas vara klar under 2025.

Läs mer

Sanering av Kopparverket i Oskarshamn

12 december, 2022

Åter igen valde PEAB oss som maskin- och transportleverantör till det största sanerings objektet i Kalmarsundsregionen. För att lösa transportuppdraget samarbetar vi med GDL. Totalt skall transporteras 300 000 ton material. Jobbet beräknas vara klart under slutet av 2024.

Läs mer

Västerängsskolan Nybro

24 oktober, 2022

Östschakt valdes som leverantör åt Skanska till ett av Nybro Kommuns största anläggningsarbete. Uppdraget Skanska har är nybyggnation, i arbetet ingår sanering och nya ledningar samt markarbeten för nybyggnation. Vårt uppdrag består i att tillsätta schaktmaskiner, dumpers, hjullastare och transporter av schaktmassor/ballast.

Läs mer

Nybyggnation Simhall i Kalmar

15 augusti, 2022

Vi är stolta över att vi valdes som maskin- och transportleverantör av PEAB till nybyggnationen av Kalmar nya simhall. Simhallen beräknas vara klart under 2026. Kostnaden beräknas uppgå till ca 600 miljoner kr.

Läs mer

Sluttäckningen av avfallsanläggning i Mörkeskog

5 augusti, 2022

Östschakt valdes som leverantör av maskin- och transporttjänster av PEAB för sluttäckningen av deponi i Mörkeskog i Mönsterås.

Läs mer